fbpx
Nieuws

Aviation Knowledge and Career day 2018: nieuw concept

Op 21 april a.s. organiseren vrijwilligers vanuit LVNL, KLM, Luchtmacht, Schiphol en NLR de 11de editie van de ‘Aviation Knowledge & Career Day’ (AKCD). Het doel van de AKCD is om luchtvaartstudenten en -professionals uit het bedrijfsleven met elkaar in contact brengen, om de studenten een goed beeld te geven van de carrièrekansen na de studie en om als luchtvaartsector elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Op voorgaande edities hebben wij o.a. sprekers en bestuurders van Boeing, Airbus, Schiphol, NLR, Luchtmacht, LVNL en Nederlandse industrie mogen verwelkomen op het podium.

Adaptive Aviation
Het thema van deze 11de editie is ‘Adaptive Aviation’. Jonge studenten van vandaag de dag zijn gericht op samenwerken, wendbaarheid en kunnen met behulp van de nieuwste technieken oplossingen bieden. Dit schuurt wel eens met de grote, traditionele luchtvaartbedrijven. Hoe voeg je deze jonge en oude werelden samen en creëren we een omgeving die ‘best of both worlds’ is?

We praten over het thema “Adaptive Aviation” binnen de drie pilaren voor dit evenementen: Techniek, Safety en Logistiek. Tijdens de AKCD 2018 maak je actief kennis met de zeer boeiende luchtvaartsector

De AKCD heeft een nieuwe formule en is verhuist van de Hogeschool van Amsterdam naar Schiphol Oost. In de ochtend zijn er sprekers bij de LVNL en in de middag rondleidingen bij KLM, Jet Support en Schiphol. Zie voor meer informatie en tickets www.akcd.nl. Let op, ticketverkoop is open tot 1 april en er zijn beperkt plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button