fbpx
AirlinesLiefhebberNieuws

Eerste van Lufthansa’s A380’s komt zaterdag naar München

De eerste van de vijf A380’s van Lufthansa, die van Frankfurt naar München worden verhuisd, komt zaterdag 17 maart aan in de Beierse hoofdstad, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

München
Momenteel vliegt Lufthansa enkel vanuit Frankfurt met A380’s naar verschillende bestemmingen. Vanaf 25 maart stationeert de Duitse maatschappij vijf Airbus A380’s op de luchthaven van München. Daar voerden de superjumbo’s vluchten uit naar Los Angeles, Peking en Hong Kong. De eerste van deze vijf A380’s komt zaterdag 17 maart aan in München.

Welkom
De A380, met de passende naam “München”, komt op zaterdag 17 maart om 12:00 uur als vlucht LH380 aan in München. Het toestel landt op de noord baan van het vliegveld en maakt daar een ‘welkomstrondje’ over de luchthaven. Tijdens de tour, die ook langs de bezoekersheuvel komt, wordt het toestel door de luchthavenbrandweer twee keer welkom geheten met een waterkanon saluut. Meteen na de landing op het vliegveld en nog een keer voor de bezoekersheuvel.

Week
Gedurende de week van 21 tot en met 28 maart is er een “A380 Aktionswoche” waarbij geïnteresseerden de superjumbo kunnen bezoeken en een rondleiding door de A380 krijgen. Op zondag 25 maart kunnen bezoekers tussen 11:00 en 17:00 uur vragen stellen aan piloten en cabin crew die op de A380 van Lufthansa werkzaam zijn.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button