AirlinesOverig nieuwsProfessionalRoutes

Curaçao en Duitsland weer verbonden door directe vluchten

Vanuit Duitsland vertrekken er vanaf november van dit jaar weer directe vluchten naar Curaçao, zo meldt het Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE).

Air berlin
Voordat air berlin failliet ging vloog de maatschappij vanuit Düsseldorf directe vluchten naar Curaçao, het eiland binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Toen de airline werd opgeheven waren er geen directe verbindingen meer tussen Duitsland en Curaçao. Vanaf november biedt Condor deze directe route weer aan.

Boeing
Vanuit Frankfurt biedt Condor, de dochtermaatschappij van Thomas Cook, directe vluchten aan naar Curaçao. De vluchten worden in het winterseizoen uitgevoerd. Iedere woensdag vertrekt een Boeing 767-300 vanuit Frankfurt naar het eiland. De eerste vlucht staat gepland voor 7 november.

Curaçao
Volgens het CTBE vlogen afgelopen jaar zo’n 200.000 Europeanen naar Curaçao, veelal gebruikmakend van de extra vluchten die KLM aanbiedt na het faillissement van air berlin. Naar verwachting gaan er dit jaar zo’n 28.000 Duitsers op vakantie in Curaçao. Hiermee is Duitsland, na Nederland, de tweede belangrijkste markt van Europa voor het Caribische eiland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/