AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Emirates start vluchten tussen Spanje en Mexico

Emirates heeft toestemming gekregen om vluchten uit te voeren tussen het Spaanse Barcelona en Mexico-Stad. Dat heeft de Spaanse staatssecretaris van Infrastructuur, Transport en huisvesting, Julio Gómez-Pomar, bekendgemaakt.

Dagelijks
Voor de Golfcarrier is de weg nu vrij om een dagelijkse vliegverbinding tussen beide steden te onderhouden. Naar verluid wil Emirates zo snel mogelijk van start op de route. Voor het eind van dit jaar moet de verbinding een feit zijn.

Dubai
Het is de bedoeling om in beide richtingen 95.000 zitplaatsen aan te bieden. Emirates vliegt momenteel al tweemaal daags tussen Dubai en Barcelona heen en weer. Dat leverde vorig jaar circa 550.000 passagiers op. Een derde dagelijkse verbinding naar Dubai wordt al overwogen, in aanvulling op de doorverbinding naar Mexico.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/