Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportVliegvelden

P3 garage op Schiphol tijdelijk dicht

De P3 garage op Schiphol sluit tijdelijk de deuren. Van 25 maart tot en met 17 juli is P3 Lang Parkeren wegens werkzaamheden gesloten, zo meldt Schiphol.

Parkeren
De P3 garage wordt wegens werkzaamheden een kleine vier maanden gesloten. Als P3 weer opengaat is er ruimte voor zo’n 2.500 extra parkeerplaatsen. Het is nog wel mogelijk om op het P3 Lang Parkeren Terrein de auto te stallen en in P4 Basic Parking. Ook is er nog de mogelijkheid om in P6, tegenover de vertrekhal, gebruik te maken van Valet Parking.

Werkzaamheden
Niet alleen de parkeerfaciliteiten worden onder handen genomen op Schiphol. Ook wordt er een nieuwe Pier en Terminal gebouwd en worden de huidige pieren opgeknapt. In een video geeft Schiphol een kort overzicht wat er op de planning staat.

Klimaat
Alle veranderingen die gepland staan houden ook rekening met het milieu. Zo zijn al verschillende pieren voorzien van een warmte- en koudeopslag en wordt er met milieuvriendelijke bouwmaterialen gewerkt.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button