fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Vlucht Norwegian uitgeweken naar Schiphol

Vlucht D86450 van Norwegian is uitgeweken naar Schiphol wegens een medisch noodgeval aan boord, zo meldt forum.scramble.

Uitgeweken
De vlucht van Norwegian van Tenerife naar Stockholm is vanmiddag iets voor 14:30 uur geland op Schiphol wegens een medisch noodgeval aan boord.

Vlucht
De Boeing 737-800 met registratie EI-FJO vertrok om 09:14 uur lokale tijd van het Spaanse eiland Tenerife. De eindbestemming was Stockholm waar het toestel eigenlijk rond 14:50 uur zou landen.

Heerenveen
Net boven Heerenveen draaide het vliegtuig van Norwegian om en zette koers naar de Amsterdamse luchthaven. Naar verwachting komt het vliegtuig nu rond 17:10 uur lokale tijd aan op het Arlanda Airport in Stockholm.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button