fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL Nieuws

Eerste KLM-A330-200 met nieuw interieur vliegt weer

De eerste A330-200 van KLM met een nieuw interieur vliegt. De Airbus met de vernieuwde World Business Class werd eerder deze week voor het eerst ingezet naar Abu Dhabi, meldt KLM.

Het bewuste toestel (PH-AOD) stond sinds half januari aan de grond op Schiphol en kreeg een volledig nieuw interieur. De business class stoelen kunnen nu volledig platgelegd worden. Ook zijn de stoelen voorzien van een 18,5 inch touchscreen voor het inflight-entertainment.

Economy
Ook heeft de economy class nieuwe stoelen gekregen, die voorzien zijn van een nieuw inflight-entertainment systeem. Daarnaast werd in dit specifieke toestel ook een nieuw tapijt en nieuwe gordijnen geplaatst.

Audio
In de nieuwe stoelen zijn onder andere USB-poorten ingebouwd en zijn meer dan 200 films beschikbaar in het inflight-entertainment systeem. Voor blinde en slechtziende passagiers zijn films met audiodescriptie opgenomen.

Boeing
De Boeing 747, 777 en 787 werden eerder al voorzien van de nieuwe World Business Class. Bij de 787’s gebeurt dit vanuit de fabriek al. De eerste A330-300 werd half december uitgerust met de nieuwe businessclass.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button