AirlinesNieuws

Laudamotion eind maart de lucht in

De eerste vlucht van Laudamotion gaat 25 maart de lucht in vanaf Düsseldorf. Dat maakte de maatschappij bekend tijdens een persconferentie in Wenen.

Vloot
De Laudamotion-vluchten worden uitgevoerd onder de code OE. De vloot bestaat uit 14 Airbus-vliegtuigen: A319, A320 en A321, die vliegen vanaf Wenen, Zürich, Düsseldorf, Stuttgart, Cologne, München en Frankfurt.

Routes
De routes concentreren zich voornamelijk op Spanje en Griekenland. Dagelijks wordt er op Palma de Mallorca gevlogen vanaf Wenen en Salzburg. Vanaf Graz, Innsbruck en Linz wordt deze route drie keer per week gevlogen. Ook komen er vluchten naar Malaga en Ibiza. Vanaf Wenen komen er vluchten naar de Griekse eilanden Santorini, Kreta en Kalamata.

Samen
Het bedrijf zegt zich de eerste maanden te willen focussen op samenwerking. Zo heeft de maatschappij een vervoerscontract getekend met de Duitse maatschappij Condor, die Laudamotion-vluchten gaat aanbieden en operationele aspecten gaat afhandelen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/