AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Nieuwe bestemmingen vanuit Weeze bekend gemaakt

Het Duitse vliegveld Weeze, net over de Nederlandse grens, heeft de nieuwe bestemmingen bekend gemaakt waar tijdens het zomerseizoen naar gevlogen wordt. Bestemmingen in Marokko zijn het meest vertegenwoordigd, Ryanair vliegt wekelijks 14 keer naar het Noord-Afrikaanse land.

Nieuw
De nieuwe bestemmingen waar Ryanair vanuit Weeze naartoe vliegt zijn de Bulgaarse badplaats Burgas en Tanger en Rabat in Marokko. Met de twee nieuwe bestemmingen vliegt Ryanair naar zeven Marokkaanse plaatsen zoals Agadir, Marrakesh, Fez, Nador en Oujda.

Operators
Vanuit vliegveld Weeze worden er ook pakketreizen aangeboden door FTI reizen, Thomas Cook, Tui, Alltours en Sunweb naar Mallorca. Daarnaast zijn er ook pakketreizen te boeken naar plaatsen in Egypte zoals El Gouna, Hurghada en Safaga.

Drukte
De luchthaven verwacht in de twee weken van de Duitse paasvakantie, beginnend vanaf 23 maart, zo’n 107.000 reizigers te ontvangen. In het weekend van 23 mei worden er zo’n 12.000 passagiers verwacht. In totaal wordt er in het zomerseizoen naar 48 verschillende bestemmingen gevlogen vanaf Weeze.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button