IncidentenNieuwsVeiligheid

Insel Air Fokker 50 keert terug op één motor | Video

Een Fokker 50 van Insel Air moest gister noodgedwongen terugkeren naar Sint Maarten nadat één motor uitgevallen was. Dat bevestigt de maatschappij.

Terugkeren
Vlucht 7I 512 was onderweg van Sint Maarten naar Curacao toen de linkermotor uitviel. Het toestel met registratie PJ-KVM was vertrokken om 13:42 uur lokale tijd. Op een hoogte van 20.000 voet en een half uur na take-off keerde het terug.

Gerepareerd
De Fokker landde weer op Sint Maarten om 14:50 uur, volgens Aviation Herald. Aan boord waren 53 mensen. De maatschappij zegt in een verklaring dat de crew alle procedures netjes opgevolgd heeft. Het toestel wordt nu onderzocht en gerepareerd. Pas daarna zal het weer het luchtruim kiezen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close