AirlinesEditors choiceFlight ReportLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsVideo

Super stil met Tui’s nieuwe MAX naar Rotterdam – Video

Op maandag 19 maart vloog de Boeing 737 MAX 8 van Tui Fly van Schiphol naar Rotterdam The Hague Airport. Up in the Sky was bij het MAX evenement aanwezig en vloog mee van op de stille vlucht.

Vlucht
De 737 MAX 8 is merkbaar een stuk stiller dan soortgelijke toestellen. Bij het opstijgen hoor je een vriendelijk gezoem in plaats van het gebruikelijke gebrul. De vlucht verloopt rustig met mooie vergezichten over het Nederlandse landschap. Aangekomen op Rotterdam wordt de Boeing onder grote belangstelling van spotters en met een watersaluut ontvangen.

737
De Boeing met registratie 00-MAX vloog van Rotterdam The Hague Aiport door naar Brussel. De nieuwe 737 MAX 8 is één van de negen toestellen die Tui Fly in de vloot opneemt. De eerste 737 werd in Brussel in ontvangst genomen.

2018
De rest van de Boeing 737 MAX 8’s worden in de loop van dit jaar geleverd aan de luchtvaartmaatschappijen van de Tui Groep in Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Begin 2019 staat de levering gepland voor de eerste 737 MAX 8 voor TUI fly Germany.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close