fbpx
AirlinesNaast het nieuws

Kritiek op Thai door ‘te krappe’ businessclass stoelen

De nieuwe Dreamliners van Thai Airways oogsten kritiek, maar niet in positieve zin. De riemen van de stoelen in de businessclass kunnen niet verlengd worden. Daardoor kunnen dikkere passagiers niet in de businessclass zitten, melden diverse media.

De stoelen in de businessclass hebben een airbagsysteem, dat zich opblaast bij noodgevallen. Gevolg is wel dat er geen stoelriemen geplaatst kunnen worden die normaal gesproken voor bredere passagiers geregeld worden.

Taille
Omdat de stoelen van Thai niet gebruikt mogen worden zonder airbagsysteem, zijn ze niet geschikt voor passagiers met een taille van meer dan 142 centimeter. Thai weert die passagiers daarom ook uit de businessclass. Ook mogen ouders geen kinderen op schoot houden in de nieuwe stoelen.

De actie komt de maatschappij op veel kritiek te staan op social media. In een reactie op een boze twitteraar stelt Thai dat de maatregel genomen wordt vanwege de veiligheid.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button