AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Ryanair eerder vanaf Eindhoven naar Agadir

Ryanair vliegt vanaf juli vanaf Eindhoven naar Agadir en Riga. De routes zouden in eerste instantie pas in november beginnen, maar worden eerder gestart omdat er veel vraag is. Dit laat de maatschappij vrijdag weten.

De budgetmaatschappij kondigde de routes begin maart aan. De vraag blijkt zo groot te zijn, dat Ryanair besloten heeft om de vluchten eerder te beginnen. In plaats van november wordt er al vanaf juli gevlogen.

Juli
De eerste vlucht naar Agadir vertrekt op 17 juli, naar Riga gaat de eerste vlucht al op 1 juli. Het Marokkaanse Agadir wordt twee keer per week aangevlogen. Naar Riga gaat vier keer per week een vliegtuig. Met de nieuwe routes worden veertig bestemmingen aangeboden vanaf de Brabantse luchthaven.

Goedkopere tickets
“We zijn blij dat er veel vraag naar tickets is”, stelt een woordvoerder van Ryanair. Om het succes te vieren, biedt Ryanair goedkopere tickets aan voor alle bestemmingen in het netwerk. Tot maandag worden tickets verkocht vanaf 14,99 euro.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button