AirlinesOpmerkelijkOverig nieuws

Vlucht TAP Portgual geschrapt wegens dronken piloot

Meer dan honderd passagiers konden vrijdagavond in Stuttgart niet vertrekken omdat de copiloot dronken was aangetroffen. De vlucht van TAP Air Portugal zou naar Lissabon vertrekken, maar is op het laatste moment geschrapt.

Alcohollucht
Een luchthavenmedewerker merkte de man op nadat die een alcohollucht had geroken. Ook zou de piloot niet helemaal stabiel hebben gelopen. De politie heeft de man van 40 aangehouden. Hij zit vast en heeft een borgsom opgelegd gekregen van 10.000 euro.

Alle 106 passagiers konden afgelopen nacht worden ondergebracht in een hotel. Zij kunnen pas maandag hun reis met TAP naar Lissabon kunnen vervolgen, omdat alle weekendvluchten zijn volgeboekt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/