fbpx
AirlinesNaast het nieuwsOpmerkelijk

Vlucht TAP Portgual geschrapt wegens dronken piloot

Meer dan honderd passagiers konden vrijdagavond in Stuttgart niet vertrekken omdat de copiloot dronken was aangetroffen. De vlucht van TAP Air Portugal zou naar Lissabon vertrekken, maar is op het laatste moment geschrapt.

Alcohollucht
Een luchthavenmedewerker merkte de man op nadat die een alcohollucht had geroken. Ook zou de piloot niet helemaal stabiel hebben gelopen. De politie heeft de man van 40 aangehouden. Hij zit vast en heeft een borgsom opgelegd gekregen van 10.000 euro.

Alle 106 passagiers konden afgelopen nacht worden ondergebracht in een hotel. Zij kunnen pas maandag hun reis met TAP naar Lissabon kunnen vervolgen, omdat alle weekendvluchten zijn volgeboekt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button