fbpx
AirlinesEditors choiceKLMNieuwsNL NieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

KLM vaker naar Bogota en Cartagena

KLM vliegt vaker naar Bogota en Cartagena. Vanaf 3 december tot en met 3 maart 2019 wordt er vijf keer per week gevlogen op de rondvlucht Amsterdam, Bogota, Cartagena, Amsterdam, zo laat een woordvoerder van KLM weten aan Up in the Sky.

Winter
In de winterperiode wordt het aantal vluchten per week op de route tussen Nederland en de Colombiaanse steden verhoogd. “In de winterperiode van 2018-2019 gaat KLM vijf keer per week de route uitvoeren gedurende de piekperiode van 3 december tot en met 3 maart”, aldus een woordvoerder van KLM.

Zomer
In de zomerperiode, die op 25 maart van start is gegaan, verhoogde KLM de frequentie op de route tussen Amsterdam en Colombia al van 3 vluchten per week naar 4 per week. Sinds de zomerperiode van vorig jaar is de tussenstop Cali vervangen door de historische stad Cartagena aan de Caribische kust. Sinds maart 2015 vloog KLM op Cali, maar het aantal passagiers dat van en naar de stad reisde nam af.

Vluchten
De vluchten in het zomerseizoen van Schiphol naar Bogota, de hoofdstad van Colombia, en de kuststad Cartagena worden op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag uitgevoerd.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button