AirlinesOverig nieuwsProfessional

Norwegian opent derde basis op Canarische Eilanden

Norwegian heeft de derde basis op de Canarische Eilanden geopend. De basis op het Tenerife Norte vliegveld wordt hiermee de achtste basis in Spanje, zo meldt de airline.

Tenerife
Op de basis op Tenerife stationeert Norwegian een Boeing 737-800. Met dit vliegtuig, waar 186 passagiers in kunnen plaatsnemen, worden er alleen binnenlandse vluchten uitgevoerd naar Madrid, Barcelona en Alicante. De vluchten naar Madrid en Barcelona worden in de ochtend uitgevoerd.

Spanje
In totaal heeft Norwegian acht basissen in Spanje met de nieuwste toevoeging op het Tenerife Norte vliegveld. Verder heeft de Noorse low-cost maatschappij basissen op Tenerife Zuid, Gran Canaria, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga en Palma de Mallorca.

Vliegtuigen
Deze zomer heeft de maatschappij acht vliegtuigen op de Canarische Eilanden. Er staan er drie op Tenerife Zuid, één op Tenerife Noord en vier in Gran Canaria. Dit zijn twee vliegtuigen meer dan in de zomer van 2017.

Vluchten
De luchtvaartmaatschappij biedt 96 wekelijkse vluchten aan tussen de Canarische Eilanden en Spanje. Op deze acht routes is er deze zomer plaats voor 560.000 reizigers, een stijging van 17 procent ten opzichte van vorig jaar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/