AirlinesIncidentenNieuwsProfessional

Vliegtuig van HOP! landt met scheur onder de vleugel

Passagiers op vlucht A5-235 van Parijs naar Aurillac in Frankrijk, werden opgeschrikt toen er tijdens de vlucht een luide knal en gekraak te horen viel, zo meldt The Aviation Herald.

Scheur
Tijdens de vlucht van luchthaven Parijs Orly naar het vliegveld Aurrilac – Tronquières schrokken sommige passagiers wakker toen er een luide knal te horen was. Het harde geluid werd gevolgd door gekraak. Toen het vliegtuig, een ATR 42-500, veilig op de landingsbaan van Aurrilac stond, kon men de scheur onder de vleugel zien.

Landing
In eerste instantie dachten de piloten dat ze tegen een gans of een stuk ijs in de lucht gevlogen waren. Nu wordt er gedacht aan een stuk van het landingsgestel dat is afgebroken tijdens het uitklappen van het gestel. Dat stuk zou tegen het vliegtuig geslagen kunnen zijn. Niemand raakte gewond. De Franse luchtvaartautoriteiten onderzoeken de oorzaak.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/