fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Kinderen kunnen rondhollen op Polderbaan

De Polderbaan is drie weken gesloten wegens onderhoud. Schiphol biedt kinderen de kans om meer over de onderhoudswerkzaamheden en de dagelijkse activiteiten op Schiphol te weten te komen, zo meldt de Amsterdamse luchthaven.

Polderbaan
Door het onderhoud aan de Polderbaan moeten de vliegtuigen nu via andere routes vertrekken en landen, hierdoor ondervinden inwoners van omliggende gebieden meer overlast. Om de sluiting van de Polderbaan ook een informatieve invulling te geven, organiseert Schiphol de Polderbaan Experience.

Experience
Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de activiteit op 7 april. Daar krijgen ze te horen hoe en waarom de Polderbaan wordt onderhouden, hoe de brandweer op Schiphol te werk gaat en wat bijvoorbeeld een Marshaller doet. Schiphol medewerkers laten zien en vertellen over hun werkzaamheden op de luchthaven aan de kinderen op de Polderbaan.

Inschrijven
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor het evenement. Er zijn 300 kaarten verkrijgbaar en per boeking mogen maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen aangemeld worden.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button