LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Kinderen kunnen rondhollen op Polderbaan

De Polderbaan is drie weken gesloten wegens onderhoud. Schiphol biedt kinderen de kans om meer over de onderhoudswerkzaamheden en de dagelijkse activiteiten op Schiphol te weten te komen, zo meldt de Amsterdamse luchthaven.

Polderbaan
Door het onderhoud aan de Polderbaan moeten de vliegtuigen nu via andere routes vertrekken en landen, hierdoor ondervinden inwoners van omliggende gebieden meer overlast. Om de sluiting van de Polderbaan ook een informatieve invulling te geven, organiseert Schiphol de Polderbaan Experience.

Experience
Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de activiteit op 7 april. Daar krijgen ze te horen hoe en waarom de Polderbaan wordt onderhouden, hoe de brandweer op Schiphol te werk gaat en wat bijvoorbeeld een Marshaller doet. Schiphol medewerkers laten zien en vertellen over hun werkzaamheden op de luchthaven aan de kinderen op de Polderbaan.

Inschrijven
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor het evenement. Er zijn 300 kaarten verkrijgbaar en per boeking mogen maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen aangemeld worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/