AirlinesNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

Dagelijkse directe vlucht tussen Amsterdam en Orlando

Delta Air Lines verbindt Amsterdam en Orlando met elkaar door een dagelijkse directe vlucht tussen beide steden uit te voeren, zo meldt de Amerikaanse airline.

Vlucht
Vorig jaar liet de maatschappij al weten directe vluchten uit te voeren tussen Schiphol en het Orlando International Airport. Sinds 31 maart worden deze vluchten ook uitgevoerd. Met een Boeing 767-300 vliegt de KLM-partner dagelijks naar de Amerikaanse bestemming.

Tien
Orlando is de tiende bestemming in de Verenigde Staten die direct door Delta verbonden is met de Amsterdamse luchthaven. Volgens Jan Feenstra, de sales manager van Delta voor Nederland en Noord-Europa, is Orlando een belangrijke bestemming. “Niet alleen belangrijk voor gasten uit Nederland, maar ook vanuit Europa, dankzij de nauwe samenwerking met partner Air France-KLM. Amsterdam is Delta’s grootste Europese knooppunt met 20 dagelijkse vluchten naar 10 Amerikaanse bestemmingen”, aldus Feenstra.

Feestelijk
De passagiers op de eerste vlucht naar Orlando werden feestelijk onthaald met drankjes, een gebakje en een ‘herinneringstulp’. Nadat het lint doorgeknipt was vertrok de Boeing om 14:40 uur lokale tijd richting de VS.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close