fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes vanaf Luxemburg Airport

Vanaf Luxemburg Airport kunnen reizigers in de zomerperiode naar nieuwe bestemmingen, zowel bestemmingen voor zakelijke reizigers als vrijetijdsbestemmingen worden aan het netwerk toegevoegd, zo meldt het vliegveld.

Luxair
De nationale luchtvaartmaatschappij Luxair vliegt een nieuwe route vanaf 19 mei naar Kroatië, meer specifiek naar het eiland Brač. Iedere zaterdagmiddag wordt er naar deze bestemming gevlogen. Daarnaast is er een dagelijkse vlucht naar Venetië, wordt er een vierde vlucht naar Genève toegevoegd, een tweede vlucht naar Barcelona en extra vluchten naar Dublin, Bari en Stockholm. De route naar Enfida in Tunisië wordt in de zomer ook weer bediend vanaf 5 april.

Aegean
De Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines vliegt tot en met eind oktober nog naar Athene.

EasyJet
EasyJet vliegt vanuit Luxemburg een nieuwe route naar Bordeaux. Vanaf 26 april wordt er op maandag, donderdag, vrijdag en zondag naar de Franse stad gevlogen.

Ryanair
Ook de Ierse low-cost maatschappij Ryanair vliegt vanaf 2 juni twee maal per week naar de vakantiebestemming Palma de Mallorca. Op woensdag en zaterdag gaat er een vlucht naar het Spaanse eiland.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button