AirlinesNieuwsProfessional

VLM Airlines vliegt naar drie nieuwe bestemmingen

Vanaf 4 juni vliegt VLM Airlines vanuit de luchthaven van Antwerpen naar drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

Schotland
Vanaf 4 juni vliegt VLM op maandag, woensdag en vrijdag vanuit Antwerpen naar Aberdeen in Schotland. De vlucht van België naar Schotland neemt zo’n twee uur in beslag. Op maandag wordt er rechtstreeks terug naar Antwerpen gevlogen, op woensdag en vrijdag maakt de Fokker 50 een korte tussenstop in Birmingham.

Duitsland
In Duitsland wordt naar twee nieuwe bestemmingen gevlogen. Vanuit Antwerpen wordt een route naar Keulen-Bonn bediend en naar, in het noordoosten van Duitsland gelegen, Rostock. Beide routes worden op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag gevlogen.

Reizigers
Volgens Konstantijn Huys, de commercieel directeur van de luchtvaartmaatschappij, zijn de routes aantrekkelijk voor zowel zakelijke reizigers en mensen die voor vrijetijdsredenen vliegen. De route naar Aberdeen richt zich op zakelijke reizigers die werkzaam zijn in olie- en aardgassector. De routes naar de Duitse steden zijn aantrekkelijk voor zowel zakelijk reizigers als toeristen, die bijvoorbeeld vanuit Rostock de veerboot naar Scandinavië en de Baltische staten willen nemen, aldus Huyts.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close