Frequente reizigerNieuws

Long-haul Joon van start | Video

Dinsdag vloog voor het eerst een A340 van Joon naar Zuid-Afrika. De vlucht van bijna 12 uur is de langste die Joon in haar korte bestaan heeft uitgevoerd.

In de A340 zijn drie cabines, businessclass, premium economy en economy. De lay-out is modern en strak te noemen met accenten van felle kleuren. Joon vliegt drie keer per week naar Kaapstad.

Businessclass
De long-haul businessclass heeft lie-flat bedden van 2 meter, ze staan onder een hoek van 175 graden. De stoelen staan in 2-2-2 opstelling. Er is een 15,6 inch touchscreen met 1200 uur aan video en een noiseless koptelefoon.

Premium economy
Daarachter is een aparte premium economy-cabine. De stoelen hebben een 133 graden recline, een pitch van 99 centimeter en een breedte van 49 centimeter. Reizigers krijgen een welkomstdrankje en op de businessclass-geïnspireerd eten. De opstelling is 2-3-2. Het touchscreen heeft een diagonaal van 13,3 inch.

Economy
In economy staan de stoelen in een 2-4-2 opstelling en kunnen ze in een hoek van 118 graden naar achter kantelen. De schermen zijn 10,1 inch en van HD-kwaliteit. Er is 78 centimeter beenruimte. Behalve de standaardstoelen zijn er ook nog 70 waaruit tegen betaling gekozen kan worden met bijvoorbeeld meer beenruimte of de duoseats.

Tags

Joeri van Ormondt

Hoofdredacteur. Joeri woonde vanaf z'n geboorte 'onder' de Zwanenburgbaan. Hij is MSc in de bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen). Joeri is mede-oprichter van Up in the Sky. Daarnaast is hij actief als logopedist.

Gerelateerde artikelen

Back to top button