fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsVideo

Laatste vlucht KLM Boeing 747 naar Twente | video

Beelden van de laatste vlucht van KLM Boeing 747 PH-BFF, van Amsterdam naar Twente. De vlucht vond plaats op 28 januari 2018. Op de Enschedese luchthaven wordt het toestel nu ontmanteld door Aircraft End-of-Life Solutions.

Uitfasering
KLM faseert de komende jaren de Boeing 747-vloot uit. De toestellen worden vervangen door zuinigere tweemotorige toestellen. KLM vliegt nog tot en met de zomer van 2021 door met de 747.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĂ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button