fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

Pakistan Airlines onthult nieuwe livery op Airbus A380

Pakistan International Airlines heeft vrijdag een vernieuwd beeldmerk en een nieuwe livery onthuld voor haar vliegtuigen. Opvallend is dat de maatschappij in de presentatievideo een impressie laat zien van een Airbus A380 met het nieuwe kleurschema.

Order
PIA heeft geen A380’s in de vloot en heeft zelfs geen bestelling uitstaan voor het vliegtuig. Het is bovendien onwaarschijnlijk dat in de toekomst door de carrier een order zal worden geplaatst voor de Superjumbo, die bijna niet meer wordt verkocht.

De long-haul vloot van PIA bestaat momenteel uit Boeing 777-200 en -300’s. Op de kortere afstanden wordt gevlogen met A320’s, A310’s en ATR 42/72’s.

Slogan
Met de slogan ‘We fly at the right attitude’ wil de maatschappij zal zich vanaf nu profileren. Niet alleen de uitstraling van PIA is vernieuwd, ook de service aan boord heeft een upgrade gekregen. Het is de bedoeling dat de maatschappij zich beter kan positioneren in de markt. De carrier heeft te maken met oplopende verliezen door concurrentie uit de Golfstaten.

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button