IncidentenNieuwsProfessional

Cessna crasht op Lelystad Airport

Een Cessna 172 is zaterdagmiddag gecrasht op Lelystad Airport. Dat bevestigt een woordvoerder van de luchthaven aan Up in the Sky.

Crash
Tijdens de landing belandde het vliegtuig op de kop. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ze konden zelf uitstappen en hielden er geen verwondingen aan over. Het tweetal is ondervraagd door de politie en de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Het toestel is geborgen door de technische dienst.

Foto
Op de foto, die een lezer van Up in the Sky maakte, is de Cessna te zien die op de kop belandde. Hij zag het vliegtuig voorbij komen en hooguit een minuut later lag het toestel rokend op de kop. De brandweer was snel ter plaatse.

Tags

Michael Stoelinga

Senior editor. Michael studeert journalistiek in Ede en kan dankzij zijn werk als redacteur bij Up in the Sky hetgeen hij leert, meteen in praktijk brengen. Michael is contentmanager bij Flashlight Media, filmt en monteert en maakt graag muziek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button