fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Nieuwe charter Ryanair ontvangt AOC

De nieuwe chartermaatschappij van Ryanair heeft deze week een Poolse AOC ontvangen. Dat melden diverse Poolse media.

AOC
Om een Poolse AOC te krijgen moet er minimaal één vliegtuig geregistreerd staan in het land. Onlangs ontving Ryanair Sun de eerste Boeing die de registratie SP-RSA kreeg. “Eén vliegtuig is al geregistreerd in Polen. Of we de andere vier hier registreren of voor een andere oplossing kiezen, is een zakelijke beslissing die binnen de Ryanair groep genomen zal worden voor het begin van het seizoen”, aldus Michał Kaczmarzyk, directeur van Ryanair Sun tegenover de Poolse nieuwswebsite Pasazer.

Start
Ryanair Sun zette vorig jaar vacatures open voor onder andere een Chief Engineer, Chief Pilot, Saftey Manager en Chief Commercial Officer. De nieuwe charter wil deze zomer van start gaan met een vloot van vijf Boeing 737-800’s die worden gestationeerd op Warschau Chopin, Poznan, Katowice en Wroclaw.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button