AirlinesOverig nieuwsProfessional

Air New Zealand breidt flink uit na breuk met Virgin

Air New Zealand breidt de operaties vanaf december dit jaar flink uit. Dit is een reactie op de breuk tussen de airline en Virgin Australia, zo melden verschillende Nieuw-Zeelandse media.

Routes
Om te beginnen lanceert de Nieuw-Zeelandse vliegmaatschappij twee nieuwe routes. De airline vliegt vanaf 18 december vier keer per week tussen Queenstown en Brisbane. Ook vanuit Wellington wordt er vijf keer per week naar Brisbane gevlogen.

Stoelen
Naast de twee nieuwe routes biedt de maatschappij ook meer stoelen aan op routes tussen bestemmingen in Nieuw Zeeland en Australië. Zo vliegt de maatschappij doordeweeks twee keer zo vaak tussen Christchurch en Sydney. Ook naar Merlbourne en Brisbane wordt er vaker gevlogen vanuit Christchurch, wat neerkomt op zo’n 35.000 extra stoelen op routes vanuit de Nieuw-Zeelandse stad. Vanuit Auckland worden er ook 125.000 extra stoelen toegevoegd, dit door extra vluchten in de ochtend naar Merlbourne en in de avond naar Brisbane en Sydney.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button