fbpx
Naast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkProfessional

Marechaussee pakt Italiaan op bij Eindhoven Airport

De Marechaussee heeft op Eindhoven Airport een Italiaanse man gearresteerd die in Italië nog een lange gevangenisstraf moet uitzitten, zo meldt de Koninklijke Marechaussee.

Gevangenisstraf
De Italiaanse man, die op woensdag 4 april werd opgepakt op de Brabantse luchthaven, moet nog een gevangenisstraf uitzitten van 17 jaar in Italië.

Duitsland
De 53-jarige Italiaanse man werd tijdens een verkeerscontrole bij Eindhoven Airport gecontroleerd. Tijdens de controle bleek de Italiaan, die woonachtig in Duitsland is, nog een gevangenisstraf van 17 jaar in Italië uit te hebben staan.

Aangehouden
Tijdens de controle werd de man aangehouden en overgedragen aan het openbaar ministerie Amsterdam. De Italiaanse man is inmiddels voor de Rechter-Commissaris verschenen en zit in overleveringsdetentie.

Eindhoven
Vorige week liet Eindhoven Airport weten dat de luchthaven weer normaal bereikbaar is met de auto, nadat de werkzaamheden omtrent de sloop van de deels ingestorte parkeergarage afgerond zijn.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button