AirlinesNieuwsProfessional

Reizigers kiezen Singapore Airlines als beste

Wereldwijde gebruikers van de website TripAdvisor hebben gestemd welke maatschappijen tot de beste van de wereld horen. KLM staat binnen drie verschillende categorieën in de top 10, zo blijkt uit de resultaten van de TripAdvisor Travelers’ Choice Awards.

Beste
De tien beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, verkozen door de gebruikers van TripAdvisor, zien er zo uit. De eerste plaats gaat naar Singapore Airlines, gevolgd door Air New Zealand en als derde sluit Emirates het erepodium. Op de vierde tot en met tiende plaats staan respectievelijk Japan Airlines, EVA Air, Southwest Airlines, Jet2.com, Qatar Airways, Azul en Korean Air.

Europese luchtvaartmaatschappijen
In de categorie ‘grote luchtvaartmaatschappijen’ staat KLM in de top 10 van beste grote Europese luchtvaartmaatschappijen. Op basis van 15.869 beoordelingen op de website krijgt KLM vier van de vijf ‘sterren’. Andere airlines die in de top tien staan zijn Virgin Atlantic Airways, Austrian Airways, Finnair, Lufthansa, Turkish Airlines, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, SAS, S7 Airlines en Aeroflot.

Businessclass
In de categorie ‘Serviceklasse’ staat KLM ook in de top 10 van Europese maatschappijen met de beste businessclass en beste economy class. De winnaars van ‘Beste eerste klas’, ‘Beste businessclass’, ‘Beste premium economy’ en ‘Beste economy class’ zijn respectievelijk: Singapore Airlines, Qatar Airways, Air New Zealand en nogmaals Singapore Airlines

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen