fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

Brussels Airlines geeft interieur A330-vloot een upgrade

De Airbus A330 vloot van Brussels Airlines krijgt een upgrade, meer specifiek, de cabine wordt aangepast in stijl die past bij de sfeer van de maatschappij, zo laat John Tighe, directeur transport bij designbureau JPA Design, weten aan flightglobal.

Upgrade
De cabines van de A330’s krijgen een volledige upgrade, zowel business class, premium economy, economy en de toiletten. Het bureau dat voor deze upgrade zorgt, het Londense JPA Design, laat weten dat “het volledig vernieuwde design eind 2018 gelanceerd wordt”.

Persoonlijkheid
Tighe zegt over de vernieuwing: “we hebben heel wat tijd gestoken in het kennis maken met de maatschappij, de mensen die er werken en de Belgische cultuur. De liefde voor hun iconische stripfiguren en de warmte van de lokale bevolking”. Het doel is om de “leuke en levendige” persoonlijkheid van de luchtvaartmaatschappij te vangen en deze in het interieur naar voren te laten komen, aldus Tighe.

Comfort
Volgens Tanguy Cartuyvels, vice president product en marketing bij Brussels, zal de upgrade: “niet enkel ons DNA uitstralen, maar ook onze gasten magnifiek comfort bieden”. De dochtermaatschappij van Lufthansa heeft vier A330-200’s, zes A330-300’s in dienst. Er staan ook nog twee A330-300’s in opslag, volgens Flight Fleets Analyzer.

Up breidt haar webshop verder uit!

Naast nieuws- en achtergrondartikelen heeft Up ook een leuk aanbod van allerlei luchtvaartgerelateerde producten. Bekijk alles in de webshop.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button