fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

Lichtgewicht businessclass stoelen in KLM’s nieuwe 787-10

KLM plaatst nieuwe lichtgewicht businessclass stoelen in de nog te leveren acht Boeing 787-10 Dreamliners, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Het Japanse bedrijf Jamco levert deze stoelen.

Stoelen
De nieuwe stoelen die in de grootste Dreamliners van KLM geplaatst worden, worden door de Japanse fabrikant van vliegtuiginterieurs Jamco Group gemaakt. Naar verwachting worden deze stoelen vanaf volgend jaar geleverd. De stoelen, die de naam ‘Venture’ dragen, zijn lichter waardoor er brandstof bespaard wordt. Door de zogeheten ‘visgraat’ opstelling wordt de beschikbare ruimte effectiever benut. In totaal worden er 38 van deze stoelen in het vliegtuig geplaatst die allemaal direct toegang tot het gangpad hebben.

Privacy
De stoelen bieden meer persoonlijke ruimte en kunnen in een ‘full flat’ positie gezet worden. Ook zit er een 18,5 inch beeldscherm in en wordt er een ‘do not disturb’ knop toegevoegd. Hierdoor kan de passagier aangeven met rust gelaten te worden. Een verschuifbaar privacy scherm draagt hier ook aan bij.

KLM
KLM ontvangt de nieuwe 787-10 in juli 2019. Daarmee is KLM de eerste Europese maatschappij die de nieuwe Boeing toestellen in gebruik neemt. Boet Kreiken, hoofd customer experience bij KLM, is blij met de nieuwe stoelen: “KLM is verheugd om met Jamco aan het gloednieuwe programma voor onze 787-10 World Business Class-stoelen te mogen werken. Samen streven we ernaar de beste zitplaatsen, slaapcomfort en reisomgeving voor onze Business Class-reizigers te creëren.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button