fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Eurowings in winter met grotere toestellen naar VS

Eurowings vliegt vanaf komende winterperiode met grotere toestellen vanaf Düsseldorf naar bestemmingen in de Verenigde staten, zo is te zien in het boekingssysteem van de dochtermaatschappij van Lufthansa.

Airbus
Eurowings voert nu de vluchten vanuit Düsseldorf naar Miami en Fort Meyers, drie keer per week, met een Airbus A330-300 uit. Vanaf 28 oktober van dit jaar zal dit vliegtuig vervangen worden door de grotere Airbus A340-300 op de route naar Fort Meyers. Twee dagen later wordt de A340 ingezet op de route naar Miami.

Passagiers
In de A330-300 van Eurowings is er plaats voor 310 passagiers in twee klassen. De Airbus A340-300, die door Brussels Airlines voor Eurowings gevlogen wordt, biedt ruimte aan 295 passagiers in een drie klasse configuratie, of maximaal 440 reizigers in een één klasse indeling.

München
Naast de grotere vliegtuigen op de route tussen Düsseldorf en de Verenigde Staten, wordt in de winterperiode de frequentie tussen München en Mauritius teruggeschroefd naar één vlucht per week in plaats van twee. Naar Punta Cana wordt er twee keer per week gevlogen met een Airbus A330-200, in plaats van één keer per week.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button