fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Ook Finnair verlaagt ticketprijs New York

Finnair introduceert in navolging van haar partnermaatschappijen op de trans-Atlantische route: British Airways, Iberia en American Airlines, een light economyclass-ticket. Ruimbagage is hierbij niet ingegrepen in de prijs, alleen handbagage mag kosteloos mee aan boord.

Bagage
De prijsklasse wordt aangeboden op de route tussen Helsinki en New York JFK. Op binnenlandse vluchten van de maatschappij kon het al sinds 2015. Passagiers die uiteindelijk toch besluiten ingecheckte bagage mee te nemen kunnen hiervoor bijbetalen.

Prijsvechters
Ook KLM, Air France, Delta, Alitalia en Virgin introduceerden eerder een dergelijk tarief voor vluchten naar Noord-Amerika en ook Canada. De full-service carriers willen hiermee inspelen op de toenemende concurrentie van prijsvechters als WOW Air en Norwegian.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button