fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Ook Finnair verlaagt ticketprijs New York

Finnair introduceert in navolging van haar partnermaatschappijen op de trans-Atlantische route: British Airways, Iberia en American Airlines, een light economyclass-ticket. Ruimbagage is hierbij niet ingegrepen in de prijs, alleen handbagage mag kosteloos mee aan boord.

Bagage
De prijsklasse wordt aangeboden op de route tussen Helsinki en New York JFK. Op binnenlandse vluchten van de maatschappij kon het al sinds 2015. Passagiers die uiteindelijk toch besluiten ingecheckte bagage mee te nemen kunnen hiervoor bijbetalen.

Prijsvechters
Ook KLM, Air France, Delta, Alitalia en Virgin introduceerden eerder een dergelijk tarief voor vluchten naar Noord-Amerika en ook Canada. De full-service carriers willen hiermee inspelen op de toenemende concurrentie van prijsvechters als WOW Air en Norwegian.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button