AirlinesFrequente reizigerNieuws

Ook Finnair verlaagt ticketprijs New York

Finnair introduceert in navolging van haar partnermaatschappijen op de trans-Atlantische route: British Airways, Iberia en American Airlines, een light economyclass-ticket. Ruimbagage is hierbij niet ingegrepen in de prijs, alleen handbagage mag kosteloos mee aan boord.

Bagage
De prijsklasse wordt aangeboden op de route tussen Helsinki en New York JFK. Op binnenlandse vluchten van de maatschappij kon het al sinds 2015. Passagiers die uiteindelijk toch besluiten ingecheckte bagage mee te nemen kunnen hiervoor bijbetalen.

Prijsvechters
Ook KLM, Air France, Delta, Alitalia en Virgin introduceerden eerder een dergelijk tarief voor vluchten naar Noord-Amerika en ook Canada. De full-service carriers willen hiermee inspelen op de toenemende concurrentie van prijsvechters als WOW Air en Norwegian.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close