IncidentenNieuwsOpmerkelijk

Air China-vlucht wijkt uit na dreiging met vulpen

Een toestel van Air China is zondag uitgeweken nadat een passagier een cabinemedewerker dreigde met een vulpen. Het vliegtuig was onderweg als vlucht 1350 van Changsha naar Peking, maar de bemanning besloot om veiligheidsredenen te landen in Zhengzhou Xinzheng.

Onderzoek
Volgens Air China gebruikte de man het voorwerp om het crewlid “in bedwang te houden”. De opschudding zou zijn ontstaan in de businessclass, zegt een ooggetuige tegen de Chinese krant Xiaoxiang Morning Herald.

Niemand is bij het incident gewond geraakt. De Chinese autoriteiten doen verder onderzoek naar de zaak.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button