fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Bedrijf uit Dubai neemt MD-80’s Insel Air onder de loep

Aerotask neemt de MD-80’s van Insel Air onder de loep. Het bedrijf uit Dubai is gespecialiseerd in asset management en financiële zaken voor luchtvaartmaatschappijen, leasebedrijven en wereldwijde luchtvaartinvesteerders.

Opdracht
Het bedrijf uit Dubai heeft van de luchtvaartmaatschappij uit Curaçao opdracht gekregen om de twee McDonnell Douglas MD-80’s te evalueren. Ook worden er technische inspecties uitgevoerd en worden de vluchtgegevens onder de loep genomen. Daarnaast bekijkt Aerotask de remarketing van de twee toestellen.

Portefeuille
“In de loop der jaren heeft Aerotask zich gepositioneerd als een expert in moeilijke vliegtuigactiva. De verwerving van deze portefeuille versterkt onze positie in dit marktsegment”, aldus Robert Sitta, vicepresident asset management van Aerotask.

Veiligheid
Rijksambtenaren van de Nederlandse overheid mochten sinds vorig jaar niet meer met toestellen van Insel Air vliegen in verband met veiligheid. Dit verbod werd onlangs opgeheven, maar de maatschappij blijft wel onder verhoogd toezicht van de Curaçaose Burgerluchtvaart Autoriteit (CBA).

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button