LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

PSV huldiging vanaf grote hoogte | Video

Voetbalclub PSV is op zondag 15 april voor de 24e keer landskampioen geworden. Een gelukkige winnaar van de campagne ‘De huldiging van boven’ van Eindhoven Airport, vliegt vanavond boven het Stadhuisplein in Eindhoven om de huldiging van boven mee te maken, zo laat een woordvoerder van Eindhoven Airport aan Up weten.

Vlucht
Eindhoven Airport heeft in samenwerking met PSV de campagne ‘De huldiging van boven’ opgezet. Met een Cessna 172 wordt de vlucht boven het Stadhuisplein, waar de huldiging plaatsvindt, in Eindhoven uitgevoerd. Tussen 18:00 en 18:30 uur vertrekt de Cessna vanaf Eindhoven airport. De vlucht zal een uur duren.

Winnaar
De winnaar van de campagne stapt samen met zijn zoontje in het toestel om de vlucht te maken. In totaal is er plaats voor 4 personen in de Cessna, de andere twee inzittenden zijn de piloot en een cameraman. Hoe de vlucht werd ervaren door de winnaars is in onderstaande video te zien.


PSV
PSV won afgelopen zondag met een 3-0 overwinning van Ajax. Met de overwinning sleepte de Eindhovense club voor de 24e keer in de clubhistorie de kampioensschaal binnen. De huldiging zal rond 19:00 uur plaatsvinden op het Stadhuisplein, nadat de platte kar rond 17:00 uur vanaf het stadion een rondje door het centrum van de stad heeft gemaakt.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen