fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Ryanair-passagiers kijken gegeven paard niet in de bek

Ryanair-topman Michael O’Leary trakteerde alle passagiers op vlucht FR447 van Liverpool naar Dublin op een gratis drankje. De reden: de vlucht liep vertraging op omdat de jockey van O’Leary’s winnende paard te laat aan boord kwam.

Gratis
Het gratis drankje voor de passagiers, getrakteerd door Michael O’Leary, kon er voor de topman dan ook wel vanaf. Tijdens ‘The Grand National’, won het paard van O’Leary een wedren met hindernissen. Het paard, Tiger Roll, won op het nippertje en leverde de Ryanair-baas prijzengeld op van een half miljoen pond (577.433 euro).

Vertraging
In onderstaande video is te zien hoe O’Leary de passagiers blij maakt met de aankondiging van een gratis drankje. Dit konden de passagiers wel waarderen omdat zij al een half uur vertraging hadden opgelopen. De jockey die voor O’Leary de race won, vloog ook mee naar Dublin, maar was vertraagd.

Rekening
The Independent maakte een rekensommetje wat dit gebaar de Ryanair topman kost. De gemiddelde prijs voor een alcoholisch drankje aan boord van een Ryanair toestel bedraagt zo’n 5 pond (5,77 euro). Gemiddeld zitten er zo’n 180 personen in een vliegtuig van de Ierse prijsvechter, dus bedraagt de rekening 900 pond (1.039,50 euro).

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button