fbpx
AirlinesEmbraerNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Tuifly van Antwerpen naar Toulon

Tuifly vliegt vanaf maandag 28 juni vanaf de luchthaven van Antwerpen naar de Zuid-Franse stad Toulon, zo meldt het vliegveld.

Vluchten
De route die Tui tussen Antwerpen en Toulon aanbiedt, zal vanaf maandag 28 juni tot en met 1 oktober twee keer per week uitgevoerd worden. De vluchten vertrekken op maandag en donderdag laat in de middag. Met een Embraer E190, waar 112 passagiers in kunnen plaatsnemen, worden de vluchten uitgevoerd.

Maandag
Op maandag vertrekt het vliegtuig om 17:40 uur vanuit Antwerpen om één uur en drie kwartier later (19:25 uur) in Toulon te landen. Vanuit Toulon vertrekt de E190 om 20:10 uur en landt weer in Antwerpen om 21:55 uur.

Donderdag
Op donderdag vertrekt om 18:00 uur het toestel naar Toulon waar het om 19:45 uur aankomt. Vanuit de Franse stad wordt er om 20:30 uur weer teruggevlogen naar Antwerpen waar het toestel om 22:15 uur landt.

Blij
De ceo van de luchthavens Antwerpen en Oostende-Brugge, Marcel Beulens, is blij met de nieuwe route: “wij ontvingen zeer regelmatig de vraag van reizigers om een verbinding naar het Zuiden van Frankrijk te introduceren en daarom zijn wij enorm blij dat TUI deze route vanaf juni zal aanbieden”.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button