AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Delta ook in winter van Schiphol naar Orlando en LA

Delta Air Lines vliegt ook komend winterseizoen tussen Schiphol en Orlando en Schiphol en Los Angeles. Dat laat de maatschappij weten.

Planning
De route tussen Amsterdam en Orlando werd vorige week gelanceerd, Los Angeles staat voor 17 juni in de planning. Beide bestemmingen werden als zomerbestemmingen gelanceerd.

Atlantic
De partner en mede-aandeelhouder in KLM stelt dat van beide kanten van de Atlantic vraag is naar de vluchten gedurende het hele jaar. “Amsterdam is als onze grootste hub, een belangrijke gateway in het verbinden van beide continenten”, aldus Dwight James, bij Delta verantwoordelijk voor de Atlantic.

Frequentie
De frequentie van de vluchten tussen Orlando en Amsterdam -in de zomer een dagelijkse vlucht- gaat in de winter wel omlaag. Dan wordt het vier keer per week. Los Angeles wordt het hele jaar door vier keer in de week bediend.

KLM
In het winterseizoen vliegt Delta Air Lines vanaf Schiphol naar tien bestemmingen in de VS. Samen met KLM zijn dat 32 dagelijkse vluchten naar 21 steden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close