AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Tui Fly: rechtstreeks vanaf Groningen naar Gran Canaria

Tui fly vliegt komende winterperiode rechtstreeks tussen Groningen en Gran Canaria, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Vluchten
De rechtstreekse vluchten tussen Groningen Airport Eelde en het Aeropuerto de Gran Canaria worden, vanaf 2 november, op maandagen en vrijdagen uitgevoerd. Op de vluchten biedt zowel Tui als Thomas Cook reizen aan.

Regionaal
Tui kijkt naar uitbreiding vanuit de regionale luchthavens zoals Groningen, Eindhoven en Rotterdam. De general manager bij Tui Nederland, Anja Kers, zegt over directe vluchten naar een vakantiebestemming: “Dit zorgt ook voor een comfortabeler begin van de vakantie voor de reizigers vanuit de regio. We kunnen nu al onze reizigers een vertrek dicht bij huis aanbieden; Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Luik voor het zuiden van Nederland, die laatste in samenwerking met TUI België.”

Transavia
Vanaf Groningen wordt er komende winter niet alleen rechtstreeks op Gran Canaria gevlogen. Transavia vliegt vanaf de luchthaven ook direct naar Lanzarote en Tenerife. Op de vluchten die Transavia uitvoert bieden zowel Tui als Thomas Cook reizen aan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/