fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

A350 van Vietnam Airlines als eerste in SkyTeam jasje

Vietnam Airlines heeft de twaalfde Airbus A350-900 ontvangen, zo meldt Breaking Travel news. Wat bijzonder is aan dit toestel, is dat deze A350 voor het eerst in het jasje van SkyTeam gestoken is.

A350
De twaalfde A350-900 voor Vietnam Airlines werd op 15 april in dienst genomen op de route tussen Hanoi en Ho Chi Minh City. De laatste twee, van de veertien, bestelde A350’s voor de maatschappij zullen in 2019 geleverd worden. Het toestel van Vietnam Airlines biedt ruimte aan 305 passagiers, waarvan 29 in business, 45 in premium economy en 231 in economy.

Livery
De livery van het vliegtuig, in de zilveren kleur van de SkyTeam Alliance, geeft volgens Le Hong Ha, vice president van Vietnam Airlines, aan dat “het onze visie en missie is om onze klanten betere dienstverlening te kunnen geven door middel van internationale integratie.”


Vietnam
Vietnam Airlines is sinds 2010 lid van de SkyTeam Alliance. De Vietnamese maatschappij is één van de drie airlines die lid zijn van SkyTeam en met A350’s vliegen. De andere zijn China Airlines en Delta Air Lines. De vloot van de maatschappij bestaat uit 108 vliegtuigen die naar 49 bestemmingen in 18 verschillende landen vliegen.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button