fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

Eten wat en wanneer je wil in KLM business naar Tokio

KLM biedt passagiers, die op dagvluchten in world business class naar Tokio vliegen, vanaf april de mogelijkheid om zelf te bepalen wat en wanneer ze willen eten, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Service
Met de ‘Anytime for you’ service kunnen passagiers die in business class naar Tokio vliegen, zelf bepalen welke van de vijf gerechten zij willen eten en op welk tijdstip. Per 1 juni wordt deze service ook aangeboden op vluchten vanaf Osaka. Eerder werd deze optie al ingevoerd op vluchten naar Bangkok en Johannesburg.

Gerechten
De keuze uit gerechten die de reizigers hebben, bestaat uit vijf opties. In restaurantstijl, met de hand en zo min mogelijk met trolley’s, worden de koude, warme, hartige, zoete en verwen-gerechten aan de passagiers voorgeschoteld. Zo kan er gekozen worden uit een hamburger, een Nederlands kaasplankje of een brownie, maar zijn er ook speciale Japanse gerechten op de vlucht naar Tokio te verkrijgen.

Training
Voor de service is een extra cabinelid nodig, omdat de service meer handen vergt. Cabin attendants die ermee gaan werken, worden speciaal getraind op hospitality, productkennis en teamwork. In onderstaande video is te zien welke speciale Japanse gerechten sterrenchef Masanori Tomikawa klaarmaakt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button