AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

United schaft tweedehands Airbus A319’s aan

United Airlines heeft een overeenkomst getekend voor de levering van 20 tweedehands Airbus A319’s. De toestellen worden naar verwachting geleverd tussen 2020 en 2021.

De toestellen zouden afkomstig zijn van easyJet, maar dit is niet bevestigd door de maatschappij.

Vlootvernieuwing
United maakt een grootschalige vlootvernieuwing door. De maatschappij heeft orders uitstaan voor onder meer de Airbus A350-900, de Boeing 737 MAX 9 en 10 en de Boeing 787-10. In het eerste kwartaal werden de laatste vier 787-8 Dreamliners geleverd, evenals een tweetal B777-300ER’s.

Oude vliegtuigtypes als de 757 en 767 worden op termijn uitgefaseerd. Recent werd bekend dat de aanschaf van de nieuwe Boeing 797 wordt overwogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close