fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

‘United Airlines lanceert premium economy begin 2019’

De Amerikaanse maatschappij United Airlines lanceert begin 2019 de nieuwe premium economy class: Premium Plus, zo meldt Flightglobal op basis van een telefoongesprek met Andrew Nocella, hoofd marketing bij United.

Stoelen
Vanaf het eerste kwartaal van 2019 kunnen passagiers reizen in de nieuwe premium economy class van United Airlines. De stoelen zullen echter al eerder in de toestellen geplaatst worden, naar alle waarschijnlijkheid aan het begin van de zomer. Deze worden dan als stoelen met extra beenruimte verkocht. Vanaf het laatste kwartaal van dit jaar kan er geboekt worden voor de premium class van United.

Boeing
Eerder in april kwam de maatschappij al naar buiten met voorbeelden hoe de stoelen geplaatst gaan worden. Er zullen op de Boeing 767-300ER, Boeing 777-200 en -300ER en Boeing 787-10 respectievelijk 22, 24 en 21 premium economy plaatsen beschikbaar zijn. Op welke van de toestellen als eerste de premium plus stoelen beschikbaar zijn, wilde de Amerikaanse maatschappij niet zeggen.

Concurrentie
United volgt met de nieuwe klasse het voorbeeld van een aantal concurrenten. Onder andere Lufthansa, Delta en American bieden de klasse tussen economy en business aan. Passagiers hebben meer ruimte en mogelijkheden dan in de economy class, maar minder dan in de business class.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button