fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsNL Nieuws

Rechtstreekse vluchten Ibiza-Groningen ook in de zomer

De rechtstreekse vluchten naar Ibiza, die door touroperators Neckerman en Thomas Cook vanaf Groningen Airport Eelde worden aangeboden, zullen verlengd worden in de zomerperiode, zo meldt het vliegveld.

Ibiza
Omdat de rechtstreekse vluchten naar het Spaanse eiland in het voorjaar bijna volledig volgeboekt zijn, hebben de reisagentschappen besloten om de vlucht ook in de zomer door te laten gaan. Vanaf 21 april tot en met 9 juni worden de vluchten op zaterdag uitgevoerd. Vanaf 16 juli wordt er elke maandag rechtstreeks naar Ibiza gevlogen.

Vraag
Volgens Carola Hoekstra, Managing Director bij Thomas Cook Nederland, is er veel vraag naar de vluchten. “Onderzoek van de luchthaven zelf wees eerder al uit dat er veel vraag is naar rechtstreekse vluchten naar Ibiza. Inmiddels is, door de vele boekingen, bevestigd dat er inderdaad veel behoefte is aan vakanties naar dit populaire eiland van de Balearen”, aldus Hoekstra.

Nordica
De Estse luchtvaartmaatschappij Nordica voert de vluchten voor Thomas Cook en Neckerman vanaf Groningen Airport Eelde uit.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button