OpmerkelijkOverig nieuws

Asielzoeker loopt actieve startbaan Brussel Zaventem op

In Brussel is afgelopen woensdag een man over de omheining van een asielzoekerscentrum vlakbij luchthaven Zaventem gesprongen. Hij kwam op het luchthaventerrein terecht en liep vervolgens de startbaan op.

In gebruik
Op het vliegveld is de man meerdere hekwerken overgeklommen. Even later kon de politie hem aanhouden. De startbaan was in gebruik op het moment dat de man er overheen liep. Op videobeelden is te zien dat een vliegtuig opstijgt terwijl hij net de baan af loopt.

Ontsnappen
De man is een asielzoeker en wilde uit het asielcentrum ontsnappen. Volgens Brussels Airport gingen de alarmsystemen enkele ogenblikken later af, waardoor de politie werd gewaarschuwd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close