AirlinesFrequente reizigerNieuws

Joon neemt weer twee vluchten van Air France over

Joon neemt in het winterseizoen weer twee vluchten van Air France over. Dat bevestigt een woordvoerder van Air France desgevraagd.

Parijs
Vanaf 28 oktober dit jaar worden de vluchten van Parijs Charles de Gaulle naar het Noorse Bergen en het Hongaarse Boedapest uitgevoerd door Joon in plaats van door Air France.

A320
Joon vliegt in het winterseizoen dagelijks tussen Parijs en Bergen met een A320. Op de route naar Boedapest wordt afwisselend een A320 en een A321 ingezet. Die vluchten worden drie keer per dag uitgevoerd.

Europese
Vanaf de start, op 1 december vorig jaar, heeft Joon al aardig wat Europese bestemmingen overgenomen van Air France. In het vorige winterseizoen al Berlijn, Barcelona, Lissabon en Porto. Dit zomerseizoen kwamen daar Rome, Oslo, Napels en Istanbul bij.

Bestemmingen
Op de langeafstand verruilde het Franse zusterbedrijf van KLM de toestellen van Air France voor die van Joon op Teheran, Caïro en Kaapstad. Joon krijgt ook ‘nieuwe’ bestemmingen, zoals het Braziliaanse Fortaleza en de Seychellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button