AirlinesFrequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

Qatar Airways met Qsuite naar China

Qatar Airways biedt de Qsuite vanaf 15 mei ook aan op de route naar Shanghai. Het is de zesde bestemming waarop de vernieuwde businessclass-stoel wordt ingezet, na Londen, Parijs, New York, Chicago en Washington DC.

Vluchten
Het gaat om de vluchten QR871 vertrekkend uit Doha en QR870 vanuit Shanghai. Op de route zullen vernieuwde Boeing 777-300ER’s worden ingezet. Tot 15 mei vliegt Qatar nog met 777’s die nog gerenoveerd moeten worden.

Qsuite
De Qsuite biedt businessclass-passagiers de mogelijkheid om twee stoelen om te bouwen tot tweepersoonsbed. Als men met drie of vier personen reist is het mogelijk tegenover elkaar te zitten. Bekijk hier een review van de Qsuite van Up in the Sky.

Ombouw
Op termijn wordt de nieuwe businessclass-cabine in alle Boeing 777’s en Airbus A350’s ingebouwd. Nieuwe toestellen worden standaard geleverd met de Qsuite, oudere worden omgebouwd. Medio 2019 moet het nieuwe interieur in alle triple sevens zijn geïnstalleerd, zo is de planning.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button