NieuwsNL nieuwsProfessional

Transavia onthult nieuwste Sunweb-toestel | Foto’s

Transavia en Sunweb hebben vandaag de naam en ontwerp van de nieuwe Boeing 737-800 onthuld. De ‘Sunweb Express’ werd op Schiphol aan het publiek getoond.

Naam
De naam van het toestel is tot stand gekomen door middel van een prijsvraag. Van de 1100 deelnemers werden er 20 uitgenodigd voor de onthulling, waaronder de bedenkers van de naam ‘Sunweb Express’.

Ontwerp
Het ontwerp van het toestel is door Danny Blom gemaakt, hij zegt hierover: “Met dit Sunweb vliegtuig willen we mensen inspireren, verwelkomen en bij het instappen al het gevoel geven dat hun Sunweb vakantie nu écht is begonnen.”

Samenwerking
Transavia en Sunweb hebben vorig jaar een meerjarenovereenkomst gesloten met elkaar. Hierdoor stelt Transavia deze zomer twee vliegtuigen ter beschikking aan Sunweb. De commercieel directeur van Transavia, Erik-Jan Gelink, zegt over de samenwerking: “Sunweb heeft net als Transavia de ambitie om continue te vernieuwen en zich aan te passen aan de wensen van de klant. De onthulling van de naam en ontwerp bevestigt dat we samen ondernemen én voor vernieuwing zorgen in de leisure reisbranche.”

Kos
De Boeing 737-800 vliegt op 24 april vanaf Schiphol naar het Griekse eiland Kos, de eerste bestemming voor de ‘Sunweb Express’ met vluchtnummer HV1527.

Ontwerper logo Danny Blom
Commercieel directeur Erik-Jan Gelink

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button