AirlinesOverig nieuwsProfessional

Tui’s eerste 737 MAX krijgt naam van populaire bestemming

De eerste Boeing 737 MAX 8 voor de Tui groep is gedoopt. De naam van het toestel luidt “Tenerife Alegria”, zo meldt de reisorganisatie.

Eerste
De eerste Boeing 737 MAX 8 van Tui heeft de naam “Tenerife Alegria” gekregen. Het toestel werd gedoopt op het Aeropuerto de Tenerife Sur Reina Sofía Airport. Het toestel met registratie 00-MAX van Tui Fly Benelux, is de eerste van 72 bestelde MAX vliegtuigen.

Peetmoeder
Het toestel werd gedoopt door Michelle Alonso Morales, een 24-jarige zwemster uit Tenerife die twee keer Paralympisch, Wereld en Europees kampioen werd. Het water dat gebruikt werd om de 737 MAX 8 te dopen, kwam van Spanje’s hoogste berg, en grootste vulkaan van Tenerife, El Teide.

Bestemmingen
Alle 71 bestelde Boeing toestellen krijgen van Tui een naam van een bestemming waar de reisorganisatie actief is. Om de band tussen Tui en de vakantiebestemmingen te versterken, worden de vliegtuigen ambassadeurs van deze regio’s, aldus Gunther Hofman, directeur van Tui Fly Benelux. Tui is meer dan dertig jaar aanwezig op Tenerife.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close